El Consell Esportiu de la Noguera posa en marxa un nou programa, adreçat a la gent gran de la comarca.

Va adreçat a persones majors de seixanta-cinc anys i tracta de promocionar l’activitat física en aquesta franja d’edat.

Fa un mes i escaig, el Consell Esportiu de la Noguera arrencà un nou projecte d’activitat física adreçat a persones majors de seixanta-cinc anys.

A causa de la pandèmia de la COVID-19, el mateix consell esportiu i alguns ajuntaments de la comarca van observar que hi havia un estancament i una afectació tant física com social en el col·lectiu de la tercera edat i, en detectar-ho, es va decidir actuar ràpidament. És per aquest motiu que ens vam posar en marxa i a principis d’octubre ja començàvem a treballar a diferents pobles.

L’objectiu d’aquest programa no és més que proporcionar activitat física a la gent gran i aconseguir inculcar-la com a hàbit de vida saludable, tal com recomana l’OMS. Concretament, es tracta de realitzar dues sessions d’activitat física al mes, dirigida per un tècnic graduat en CAFE, i també és complementat amb altres tasques per poder treballar-les a casa, com per exemple, taules d’exercicis físics i fulls de seguiments dissenyats i avaluats pel mateix tècnic esportiu.

La veritat és que ha tingut molt bona rebuda pels ajuntaments de la comarca de la Noguera i actualment ja es porta a terme a 11 municipis diferents.