Programa JEEC

(Jocs Esportius Escolars de Catalunya)

Els Jocs Esportius Escolars de Catalunya és un programa que estableix la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física adreçat a tota la població en edat escolar del nostre país.

D’acord amb la seva normativa general té com objectiu principal impulsar un model esportiu que inclogui els vessants educatiu, recreatiu i competitiu (DOGC núm. 3546 de 4.01.02). Aquest objectiu engloba d’altres de secundaris, no menys importants en el desenvolupament dels valors ètics de l’infant.

Aquesta pràctica esportiva ha de permetre la màxima participació entre la població escolar, fent-la compatible amb la transmissió de valors educatius, i estructurant-la per grups d’edat en funció del cicles d’ensenyament de primària i secundària, tenint en compte que el motor d’aquesta iniciació hauria de ser el centre d’ensenyament. 

Tots aquests objectius garanteixen una continuïtat en el futur, de manera que comportarà un major nivell tècnic i competitiu de l’esport català. Aquest programa té un seguiment en altres programes del Consell Català de l’Esport, com són el de Tecnificació Esportiva i Alt Rendiment Esportiu.

Cros

Futbol sala

Esquí alpí

Gimnàstica rítmica

Natació

PROPERES COMPETICIONS 2021-2022